ПЪРВИЯТ УНИВЕРСИТЕТ ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО В БЪЛГАРИЯ

23 ОБУЧЕНИЯ ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО

Програма

СРЕДА ОТ НАД 300 МОТИВИРАНИ ЗА РАЗВИТИЕ ПОБЕДИТЕЛИ

48+ ПРАКТИЧЕСКИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

2 СРЕЩИ НА ЖИВО С ЯСАР И ПЛАМЕН

УЧАСТИЕ В НЕПОВТОРИМИ СЪБИТИЯ

 

ОСТАВАЩА ПРОМОЦИЯ

КУПЕТЕ ПРЕДИ ДА ИЗТЕЧЕ ВРЕМЕТО И ЩЕ ПОЛУЧЕТЕ БОНУС „СПИЙД“ КОУЧИНГ СЕСИЯ.

 

КОИ СМЕ НИЕ

ПЛАМЕН ПОПОВ - СЪОСНОВАТЕЛ НА УЛРП

Какво съм? Някои хора казват, че съм предприемач, други, че съм бизнесмен, трети, че съм истински майстор в продажбите. Всъщност какво точно казват хората за мен няма особено значение, защото предпочитам да гледам резултатите. Нека ви покажа малко резултати:

• над 13 бизнес проекта зад гърба ми • една от първите ми успешни продажби е договор за 1 000 000 лв - бях на 25 г. • собственик съм на 3 проекта, включващи • голяма компания с годишен оборот над 400 000 лв • стартъп с постоянно увеличаващи се продажби (200% в първите 6 месеца и продължаваме нагоре) • един от най-амбициозните риалити ТВ проекти в развитие, оценен на над 1 000 000 лв

Още нещо, което не съм - не съм човек, който обича да говори за теоретични неща, които не е изпробвал, през които не е преминал. Аз съм тук, за да предам опита - успешен и неуспешен, в бизнесите, които съм имал. Най-ценните уроци в бизнеса ни преподават допуснатите от нас грешки. Създаването на УЛРП заедно с Ясар, е резултат от уроците, които научихме за обученията по личностното развитие и нашият отговор на огромен проблем.

 

ЯСАР МАРКОС - СЪОСНОВАТЕЛ

Призванието ми, обаче, ме поведе по път, различен от медицината.

Вярвам, че всеки човек има изумителна сила и мисията ми е да помогна на възможно най-много хора да изпълнят невероятния си потенциал.

И ето ме - от повече от 9 години се занимавам с личностно развитие, създавайки позитивна трансформация в живота на над 9000 души в Холандия, Израел, а вече и в България.

Воден от страстта си да подобрявам качеството на живота на хората, до които се докосвам, проведох стотици обучения по личностно развитие.

Но постепенно забелязах огромен проблем, с този тип обучения. Смятам, че основавайки УЛРП, съвместно с Пламен, този проблем вече има решение.

 

ПРОГРАМАТА:

БОНУСИ:

ОЩЕ БОНУСИ:

"Предприемачът" - автобиографичната книга на Пламен П. Попов
Видео четене на "Най-великият търговец на света" в затворена групa, среда за мотивация, вдъхновение и подкрепа

Ваучер за 50 лв. за наши събития през 2018 г.

 

КАКВО Е УЛРП?

Университет за личностно развитие и предприемачество е онлайн университет с продължителност една година, който включва:

  •  23 двучасови обучения
  •  Две срещи на живо с Ясар и Пламен
  •  Над 48 предизвикателства
  •  Група с повече от 300 Победители, които заедно се движат по пътя към успеха.
  •  Ваучер за 50 лв. за наши събития през 2018 г., организирани от Университет за Личностно Развитие и Предприемачество

 

 

ЗАЩО УЛРП?

Вече споменахме, че чрез УЛРП искаме да решим огромен проблем, свързан с обученията по личностно развитие.

Но преди да разкрием малко повече за това, нека ви разкажа една кратка история.

 

 
"Мария влиза в залата. Семинарът ще започне всеки момент, затова тя бърза да си намери място. Сяда и докато лекторът излиза на сцената, вътрешния диалог в главата на Мария утихва.

Няколко дни по-рано, Мария чува за този семинар по личностно развитие. В началото е леко скептична. И друг път е присъствала на подобни семинари и обикновено няма особен ефект, освен че излиза от залата със "заредени батерии". Мотивация и прочие - да, обаче резултат? Този път може би ще е различно?

Семинарът започва и, макар доста от нещата, за които лекторът говори, Мария да е чувала под една или друга форма, тя е твърдо решена да оползотвори времето си в залата.

Идва краят. Аплодисменти. Мария се е запознала с нови и интересни хора. Мотивирина и вдъхновена. Пламъкът на надеждата гори силно в нея, че този път нещата ще бъдат различни.

Минават няколко дни. Седмици. Месеци. Мария отново е в коловозите. Нищо или почти нищо не се е променило в живота й.

И така до следващото обучение."
 

Ако сте били на подобни семинари досега, може би ще разпознаете себе си, поне частично в тази история.

Ние също се разпознахме в нея. И то, разпознахме се и от двете страни. И като присъствали на много такива обучения, и като водели много обучения по личностно развитие.

Винаги стои един огромен проблем - хората не действат. Излизат от залата със знания, може би дори със стратегия за действие как да постигнат целите си, с ценни техники, с нови контакти. И много мотивирани, вдъхновени, енергизирани. Което трае няколко дни до няколко седмици... и до там.

И тук дойде идеята за УЛРП!

Не просто еднократно обучение, а истинска дълготрайна и цялостна система.

Не един, два или пет дни, а целогодишно обучение.

Не просто задачи по време на семинара, но и много предизвикателства и домашни през цялата година, по всяка от темите.

Тази идея вече е факт и повече от 300 студенти ни се довериха и се записаха за първата година на Първия Университет за Личностно Развитие и Предприемачество в България.

 

УНИВЕРСИТЕТ ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО Е ИНТЕРАКТИВНА ОНЛАЙН ПРОГРАМА, КОЯТО ЩЕ ТЕ НАКАРА ДА ДЕЙСТВАШ.

Ние знаем, че единственият начин да промениш себе си, живота си, реалността си, е чрез масирано действие.

Затова освен многобройните часове във видео и обучения на живо, ще те провокираме и предизвикаме да приложиш всичко чуто, всичко прочетено ВЕДНАГА. Защото научаваш нещо, само, когато го приложиш.

И най-важното - ставайки част от Университет за Личностно Развитие и Предприемачество, ти ставаш част от мощна среда за растеж. Ще имаш възможност да осъществиш контакт с другите Победители, които вече са започнали или дори преминали част от нашите обучения и да потърсиш помощ и ценна обратна връзка от тях.

Новите членове на групата ще се радват да получават подкрепа от теб, така че ще можеш да се изявиш и чрез своя опит и най-ценното човешко умение - Даването.

 

 

 

КАКВО ТИ ДАВА УЛРП?

Няма да те лъжем... от теб зависи.

УЛРП ти предоставя възможност да се промениш и да извървиш огромен път в личностното си развитие. Дали ще го направиш? Само ти знаеш отговора.

 

 

 

Отзиви

Какво мислят другите за Пламен и Ясар.

АТАНАС ГЕОРГИЕВ

СТРОИТЕЛЕН ПРЕДПРИЕМАЧ, СОБСТВЕНИК И ЛИДЕР НА КОМПАНИЯ С НАД 100 СЛУЖИТЕЛИ

Обикновено, когато ми се налага да взема решение за нещо, отделям известно време за размисъл и анализ, почти никога не действам импулсивно, за разлика от жена ми. Не знаех защо, но когато прочетох за тренинга MasterSell на Пламен Попов, този път реагирах необичайно за мен, записах се и платих веднага, без да знам почти никакви подробности за организацията, мястото и водещите. Сега знам кое е това, което ми е привлякло толкова силно вниманието и направи така, веднага да избера този формат. На първо място, бях силно впечатлен от възрастта на организатора, младо момче, което има увереността и смелостта да създаде подобно нещо и най-вече, че днешните млади са различни, те са с различно знание, креативно мислене, енергични и много, много умни. Това, за което хората отделят години и големи суми пари, аз научих в MasterSell, за няколко дни и то на съвсем достъпна цена. Вече прилагам наученото не само в строителния бизнес, който успешно развивам, но с наученото, помагам и на жена ми, да подобри своите продажби в сферата която работи. Благодаря на целия екип, на участниците в тренинга, с които преживяхме много силни и вълнуващи моменти и най-вече на теб Пламене, за професионализма и отдадеността ти към всеки един от нас!

МАГДАЛЕНА ГЕОРГИЕВА

EXPERIENCE COACH

Пламен видях за първи път на събитие на Асел Сидикова. Това, което ми направи впечатление в погледа му е, че това е човек, който е преживял много. Впоследствие започнахме да общуваме онлайн и аз разбрах, че той има онзи заряд, от който аз самата имам нужда, за да придвижа начинанията си на следващото ниво. До този момент работех с коуч, който беше специалист в областта на маркетинг и аз бях нареднала много в тази област. От този момент нататък имах нужда от някой, който разбира от продажби и може да ми съдейства да се позиционирам на пазара и да намеря своето уникално място там. Уговорихме се за среща и започнахме да действаме заедно. Съвместната ни работа започна да дава резултатите си мигновено. Пламен има уникалното усещане както за дългосрочната стратегия така и за всеки един детайл. Още в самото начало ми каза "Да знаеш, че с мен ще трябва много да се действа". Той е изключително ориентиран към резултатите професионалист с огромно желание по всякакъв начин да съдейства за успеха. За няколко седмици успях да се престраша да направя първия си ритрийт извън града и събитие, на което да го представя. Истината е, че по никакъв начин не съм си представяла, че на първото ми събитие ще дойдат 40 жени. Пламен ми показа как ако силно вярваш в себе си и правиш правилните крачки в това да споделиш най-доброто, на което си способен можеш да успееш. Днес започва неговото събитие Master Sell и аз му пожелавам огромен успех и нямам търпение да започнем. Знам, че това не е всичко, което Пламен може да ни покаже и очаквам следващите инициативи, които той ще направи и ще сподели с всички ни. С много благодарност за подкрепата и вдъхновението, Магдалена

ОЛГА НЕДЯЛКОВА

СЪЗДАТЕЛКА НА СИСТЕМАТА НЕЖНА РЕВОЛЮЦИЯ - OLGAN.COM

Ако ме помолите да дам една асоциация за качества като мотивация, експлодираща енергия и заразен ентусиазъм , то тя би била Ясар. Ако съществуваше само един човек на света, който би бил способен да "събуди" армия от заспали войници, това би бил Ясар. Само едното му присъствие ме кара да си вдигна енергията с две нива по-нагоре и да подхвана задачи, които са отлежавали в някой прашен шкаф. Той е интересна смесица от на пръв поглед противоположни качества, които в комбинация го правят открояващ се треньор и коуч. Може да е много сенситивен, но и рязко провокативен, може да е безкрайно емпатичен, но същевременно много аналитичен. Кара те да се замислиш върху въпроси, чиито отговори нарочно криеш от самият себе си. Кара те да прегърнеш страховете си и да ги превърнеш в свои помощници, вместо да се бориш срещу тях. Кара те да надмогнеш възможностите си и да се изкачваш стъпало след стъпало нагоре. Прави го по много приятелски и незабележим начин, защото той е приятелят, който винаги си искал да имаш.

ДЕНИЦА АНДОНОВА

ПРЕДПРИЕМАЧ И ТОП-ТЪРГОВЕЦ В PM INTERNATIONAL

Обичам да си продаваме един на друг разни неща с Пламен! 🙂 Освен че го ценя и обичам като приятел, за мен той е много вдъхновяващ пример за човек, който търси - нови възможности, нови светове, нови партньорства. Той не се страхува да има мащабна визия и да действа с размах. Щастлива съм, че приятелството ни ме обогатява и емоционално, и професионално. Успех с новия ти проект, Паци, и много доволни и успешни търговци да произлязат от него!

ТЕОДОРА РАЧЕВА - ДЕВИ

ПРЕДПРИЕМАЧ И ВИЗИОНЕР, СЪЗДАТЕЛ И СОБСТВЕНИК НА, НАЙ-ГОЛЯМОТО В СОФИЯ, СТУДИО ЗА ЦЯЛОСТНА ТРАНСФОРМАЦИЯ "МАНДАЛА"

Пламен въплъщава в себе си две много ценни качества - безпогрешен бизнес нюх и една фина чувствителност, която го прави гъвкав във всяка ситуация. Неговите способности да продава са напълно естествени и той прави това с лекота. На това обучение, той ще сподели своят ненатрапчив и същевременно сигурен подход за реализиране на продажби, които са изгодни както за търговеца, така и за клиента. Ще ви помогне да влезете във връзка с онази харизматична личност във вас, която чака да бъде пробудена.

АЛЕКСАНДЪР МАВРОВ

РЪКОВОДИТЕЛ НА IT ЕКИП И ИНВЕСТИТОР

Александър Мавров за курса по продажби "MasterSell", воден от Пламен Попов: "Изключително доволен съм от формата, включения материал, практиките, игрите, гост лекторите и спорта. Усеща се, че е мислено много. Това обучение е една от най-добрите инвестиции, които съм правил!"

ГЕОРГИ ХРИСТУЛЕВ

БИЗНЕСМЕН, ПРЕДПРИЕМАЧ, СЪЗДАТЕЛ НА IGRITENAUSPEHA.COM

Ясар е от хората с който искам да общувам през целият ми живот. Внимателен и надарен оратор, работи усърдно за да подобрява уменията си и да развива таланта си всеки ден. Щастлив съм за това, че имам възможност да се уча и да работя с него. Препоръчвам професионалните му умения на всеки бизнес и човек който иска да се развива.

НИКОЛАЙ ЧАКАРОВ

За обучението по продажби MasterSell, водено от Пламен Попов: "MasterSell е обучение, в което получих ценна информация, която мога да прилагам на практика. Особено много ми допадна, че знанието, което си взех мога да използвам във всички аспекти на живота си. Като преминал успешно курса, се чувствам по-уверен в процеса на продажба. Персоналният подход на Пламен Попов към участниците даде добавена стойност на цялата група. В някои от бизнесите на курсистите имаше скок в продажбите още по време на обучението. Колкото се отнася до моя, тепърва ще имплементирам съветите от Пламен, които съм уверен, ще донесат успех. Препоръчвам го на всеки, който иска да се продава по-добре както в личния си живот, така и в професионален план.“

МАРИЯ ЦВЕТКОВА

ТЪРГОВЕЦ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 7 ГОДИНИ, ПРЕДПРИЕМАЧ, ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И СЪОСНОВАТЕЛ НА „GENE KEYS BULGARIA“ И АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР В ЦЕНТЪР „МАНДАЛА“

Казвам се Мария Цветкова и съм административен директор на Център за цялостна трансформация "Мандала", а преди това съм се занимавала с търговия 7 години и това е сферата, в която имам най-много опит и умения. Познавам Пламен от малко повече от година. Той е един от малкото хора, които ме впечатляват с търговските си умения. Виждала съм го как успява да постигне сделка при изключително сложни ситуации. Много пъти съм се питала как успява да бъде толкова добър в преговорите и сключването на сделки. Стигнах до тези отговори: - Той успява да види ситуацията от отсрещната страна. - Стреми се да създава дългосрочни отношения. - Искрено се забавлява в преговорите. - Влага огромна енергия и вяра в това, което прави. Пламен е уникален търговец и само тези, които се включат в обучението му, ще го разберат и ще успеят да си откраднат от неговия талант!

Колко струва?

 

Ние знаем, че всяка първа инвестиция е трудна и затова сме помислили за теб!

Започни СЕГА, намалено от 388 само за 194лв!

Запиши се сега!

 

 

Отзиви

УЧАСТНИЦИТЕ ЗА УЛРП

ДИАНА ДЕРМЕНДЖИЕВА

Здравейте, казвам се Диана. Обожавам да пътувам и да запечатвам всякакви красоти, и спомени с очи и със сърце. Работила съм много, работила съм усилено – без претенции и без “защо?”, без умора и без оправдания, доскоро работех за някого, но се случи нещо. Срещнах Пламен и Ясар. Няма да лъжа колко много съм ги харесала от първата ни среща. Преминах през всякакви емоции, но сега ги обичам. Откакто тези двамата влязоха в моя живот, някак всичко се завихри и започна да се променя с пълна сила. Започнах да си спомням, че преди известно време бях непоправим оптимист. Започнах да си мисля и да вярвам, че имам силата да подредя живота си, както на мен ми харесва. Започнах леко да пропуквам една черупка, в която се бях затворила и просто поглеждах жадно, и любопитно с едно око, но със страх да се отпусна, за да не падна или пък още по-лошо, да се изложа. След само една среща с Пламен, направих толкова драстични и кардинални промени (и това в рамките на 24 часа), взех адски трудно решение, голямо лично предизвикателство, с което не бях убедена, че ще се справя. Но успях, намерих отново онази, неподозирана сила , изправих се, огледах се и действах. Сега е време да работя усилено за и върху себе си. Да се обичам, за да обичам повече и другите, да бъда лоялна на първо място към себе си, за да съм още повече и към всички останали, да не спирам да мечтая и да се усмихвам, да се отворя отново и да дишам с пълни гърди. Вече направих първата и най-трудна стъпка и продължавам със следващата, а тя е “Университет за личностно развитие и предприемачество”. Знам, че това е мястото, където ще науча още повече, ще се усъвършенствам и ще попадна в правилната среда. Изключително съм щастлива, благодарна, ведно с това и нетърпелива за предстоящата година в, която ще предприема нещо дръзко и предизвикателно, но пък даващо възможност да открия себе си, да постигна мечтите си и да се уча. Изобщо не се колебайте, а станете мои състуденти. Само за 24 часа, аз успях да напиша цял разказ... Представете си какво ще направим всички заедно за 1 година.

АНТОН ДОНЧЕВ

Здравейте! Казвам се Антон Дончев от Варна. Има един цитат: "Когато ученикът е готов, учителят сам се появява" При мен се случи точно това! В много важен момент в живота ми се появиха Ясар и Пламен и семинарът им "Живот на победител". Беше един незабравим за мен ден и мога смело да кажа,че наистина ми помогнаха да стигна до отговори, които търсех отдавна в живота. Отговори, спрямо които цената на семинара беше направо смешна. Запознах се с прекрасни хора, с които станехме приятели, после и в групата... И когато на един лайф застанаха пред камерата и споедлиха, че създават първия онлайн университет в България за Личностно развитие и Предприемачество изобщо не се замислих. Това са страхотнии момчета с много знания и опит! Аз се радвам,че се запознах с тях и съм част от този проект. Те са от хората, които повече дават отколкото вземат, защото това което дават е безценно!

И ВЪЛНЕНИЕТО ОТ СТАРТИРАНЕТО НА УЛРП...

УЧАСТНИЦИТЕ ЗА УЛРП В ЗАТВОРЕНАТА FACEBOOK ГРУПА "НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ТЪРГОВЕЦ НА СВЕТА", КЪДЕТО ВЕЧЕ СМЕ НАД 320 ДУШИ

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ОБУЧЕНИЯТА НА ЖИВО ЛИ СА ИЛИ СА ОНЛАЙН?

Дванайсетте обучения се намират в онлайн платформа за обучение. Твоят едногодишен абонамент ти дава достъп до тази платформа, където можеш да гледаш лекциите, да получаваш домашните и обратна връзка, от удобството на собствения си дом/офис или където пожелаеш по всяко едно време на годината. Единственото, от което имаш нужда, за да ги достъпваш, е устройство, от което да ги гледаш с достъп до Интернет.

 

МОГА ЛИ ДА ЗАДАВАМ ВЪПРОСИ, АКО НЕЩО НЕ МИ Е ЯСНО?

Разбира се, дори по няколко начина. Първо, в системата за обучение, ще имаш възможност да задаваш въпроси към лекторите. Второ, във Facebook групата ще можеш да потърсиш помощ по всяко време и ще получиш гарантиран отговор от Ясар, Пламен или някой от колегите си в УЛРП.

 

АМИ АКО НЕ МИ ХАРЕСА?

Виж Гаранцията малко по-долу. В първите 30 дни след записването ти, имаш възможност да поискаш парите си обратно, ако сметнеш, че УЛРП не е за теб. Ще ти ги върнем до стотинка, без въпроси, възражения и усложнения.

А КАКВО СТАВА, АКО СЕ ВКЛЮЧА В УНИВЕРСИТЕТА СЛЕД ПЪРВИЯ МЕСЕЦ?

Имаш достъп до записа на всичките курсове. Така че не се безпокой, дори и да не успееш да присъстваш на живо в някои от тях, винаги ще можеш да гледаш записите им. Ще можеш да гледаш записите на курсовете, дори и да си присъствал на тях. По същия начин, ще имаш достъп и до домашните си, дори и след крайния срок.

 

КАКВО ТОЧНО ПОЛУЧВАМ, СЛЕД КАТО ПЛАТЯ?

След като плащането е завършено успешно, получаваш достъп до онлайн системата за обучения, където се намира УЛРП. В имейла си, ще получиш съобщение, съдържащо линк за вход, потребителско име и парола. Чрез тези данни, ще можеш да влезеш в системата и ще имаш достъп до цялото обучително съдържание на Университета за 2017 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Все още не си сигурен дали това е за теб? Запиши се за УЛРП и ако след 30 дни смяташ, че не си получил стойност от УЛРП, ние ще ти върнем цялата сума обратно. Без въпроси, без възражения. Причината да направим това е, че вярваме напълно в мисията на УЛРП и вярваме, че стойността, която ще получиш е много, много повече от финансовата цена, която ще заплатиш.