Университет за Личностно Развитие и Предприемачество

Tайната на щастливите взаимоотношения

с Ася Иванова

Мечтаеш ли за връзка, в която има искрена, споделена любов?

Искаш ли тази връзка да се развие в брак? Как да създадеш щастливо семейство? Представи си какъв би бил животът ти ако имаш подкрепящ и любящ партньор, с когото се забавляваш, когото обичаш, с когото създаваш деца, пътуваш, спортуваш, споделяш, разговаряш, с когото остаряваш...

Когато имаме успешен бизнес, който е печеливш, стабилен и се разраства - тогава е важно да имаме добър бизнес план с ясни цели, параметри, изчисления и срок за действие.

А ти имаш ли план как да живееш в хармония, лекота, подкрепа, любов, свобода? Искаш ли да научиш какви конкретни методи да използваш, за да превърнеш щастливото семейство в твоя най-успешен проект в живота си?

Специално за теб изготвихме план като адаптирахме формулите от бизнеса в лесни и ефективни последователни стъпки, в работещи стратегии за постигане на хармонична връзка с партньора. Писна ли ти от лекции със скучна теория и сложни думи, които дори не разбираш? В този курс получаваш техники, практически упражнения, много примери от реалния живот и приложими модели, които ще ти помогнат да имаш яснота как да развиеш връзката си, как да бъдеш пример за децата си, как да запазиш страстта, как да възпиташ уверени и щастливи личности. Ела и разбери как да имаш семейството на своите мечтите.

Проводник на щастие. Така й казват нейните приятели, колеги, клиенти. А иначе се казва Атанаска – Ася Иванова. Една щастлива жена, която дава яснота. Тя умело задава точните въпроси и ти дава яснота как да живееш с лекота, как да привличаш чудеса, да имаш любов, да откриеш мечтаната работа, да имаш хармонична връзка, да сбъдваш мечтите си, да откриеш какво те кара да изпитваш удовлетворение, радост, щастие. Затова е проводник на щастие – провокира те да откриеш най-прекия път за теб към осъзнат и щастлив живот. А тя – Ася, тя има щастието да постига изключителни успехи в кариерата си, да работи с международни корпорации, да пътува много по света, да събира знания в елитни колежи и водещи университети, да бъде обичана и обичаща съпруга, майка на две деца, лектор, писател, откривател на възможности и решения. Тя не е лъскава, напудрена жена от реклама. Ася е една от вас, която споделя искрено своя опит като не спестява и трудните моменти от живота си – какво е ако си с вроден порок на сърцето, как да живееш ако семейството се разпада, как да продължиш напред ако те уволнят, как да балансираш между личен живот и кариера. В работата си тя среща както успешни, богати милионери, така и отчаяни безработни, както самотни жени и мъже, така и влюбени двойки, предприемачи, майки с деца, ВИП звезди. И всички те искат щастие. А за Ася щастието е въпрос на избор. Тя е просто проводникът на щастие за теб.