Пламен П. Попов

Основател и CEO

Какво съм? Някои хора казват, че съм предприемач, други, че съм бизнесмен, трети, че съм истински майстор в продажбите.
Всъщност какво точно казват хората за мен няма особено значение, защото предпочитам да гледам резултатите. Нека ви покажа малко резултати:
• над 13 бизнес проекта зад гърба ми
• една от първите ми успешни продажби е договор за 1 000 000 лв - бях на 25 г.
• собственик съм на 3 проекта, включващи
• голяма компания с годишен оборот над 400 000 лв
• стартъп с постоянно увеличаващи се продажби (200% в първите 6 месеца и продължаваме нагоре)
• един от най-амбициозните риалити ТВ проекти в развитие, оценен на над 1 000 000 лв
- Още нещо, което не съм - не съм човек, който обича да говори за теоретични неща, които не е изпробвал, през които не е преминал. Аз съм тук, за да предам опита - успешен и неуспешен, в бизнесите, които съм имал. Най-ценните уроци в бизнеса ни преподават допуснатите от нас грешки. Създаването на УЛРП заедно с Ясар, е резултат от уроците, които научихме за обученията по личностното развитие и нашият отговор на огромен проблем.

Ясар Маркос

Основател и Head Trainer

Призванието ми, обаче, ме поведе по път, различен от медицината.

Вярвам, че всеки човек има изумителна сила и мисията ми е да помогна на възможно най-много хора да изпълнят невероятния си потенциал.

И ето ме - от повече от 9 години се занимавам с личностно развитие, създавайки позитивна трансформация в живота на над 9000 души в Холандия, Израел, а вече и в България.

Воден от страстта си да подобрявам качеството на живота на хората, до които се докосвам, проведох стотици обучения по личностно развитие.

Но постепенно забелязах огромен проблем, с този тип обучения. Смятам, че основавайки УЛРП, съвместно с Пламен, този проблем вече има решение.

Ася Иванова

Партньор и Обучител

Проводник на щастие. Така й казват нейните приятели, колеги, клиенти. А иначе се казва Атанаска – Ася Иванова. Една щастлива жена, която дава яснота. Тя умело задава точните въпроси и ти дава яснота как да живееш с лекота, как да привличаш чудеса, да имаш любов, да откриеш мечтаната работа, да имаш хармонична връзка, да сбъдваш мечтите си, да откриеш какво те кара да изпитваш удовлетворение, радост, щастие. Затова е проводник на щастие – провокира те да откриеш най-прекия път за теб към осъзнат и щастлив живот. А тя – Ася, тя има щастието да постига изключителни успехи в кариерата си, да работи с международни корпорации, да пътува много по света, да събира знания в елитни колежи и водещи университети, да бъде обичана и обичаща съпруга, майка на две деца, лектор, писател, откривател на възможности и решения. Тя не е лъскава, напудрена жена от реклама. Ася е една от вас, която споделя искрено своя опит като не спестява и трудните моменти от живота си – какво е ако си с вроден порок на сърцето, как да живееш ако семейството се разпада, как да продължиш напред ако те уволнят, как да балансираш между личен живот и кариера. В работата си тя среща както успешни, богати милионери, така и отчаяни безработни, както самотни жени и мъже, така и влюбени двойки, предприемачи, майки с деца, ВИП звезди. И всички те искат щастие. А за Ася щастието е въпрос на избор. Тя е просто проводникът на щастие за теб.

Стоилка Михнева

Главен Координатор

Стоилка Михнева е съм магистър по образование - публична администрация със специализация: “Централна и местна администрация.”
Имам опит в държавната и общинска администрация и работатата в неправителствения сектор.
С разработване на проекти се занимавам от 2002г. През 2007 г. ме поканиха от Първия професионално образователен форум в НДК да изнеса лекция на тема: “Финансови възможности в областта на образованието” пред представители на училищата в България. Тази лекция предопредели и моето развитие в тази област. И така започнах като треньор и консултант по разработване на проекти. Като само са периода 2007-2010 г.
Проведох над 400 обучения и семинари със средна посещаемост около 30 човека из цялата страна.
Над 150 безплатни консултации по идейни проекти.
Над 70% от проектите бяха финансирани от Оперативните програми.
С екип развихме дейността на 4 новосъздадени НПО в областта на неформалното образование
Изградихме мрежа от партньори и станах представител на Консулмарк за България, - конс.компания с офиси в Италия, Белгия, Румъния и България
През 2011 г. участвах в разработването на магистърска програма “ Младежки дейности и спорт” в НСА и до днес преподавам по 2 модула: 1. “Взаимодействие между Публичната администрация и неправителствения сектор”, 2. “Младежки дейности в училищна възраст. Възможности за финансиране”.

Лилия Миланова

Финанси

Лилия Миланова е Магистър по образование „Счетоводство и контрол“ с дипломна работа „Офшорни компании“.
Магистър „Управление на европейски проекти“ със стаж в Европейската комисия.
16 години опит в консултирането и управлението на проекти със средства от ЕС. През периода 2001 – 2017 г. са разработени и реализирани над 50 проекта в различни сфери и направления за финансиране на ДФ Земеделие по програма САПАРД, ПРСР 2007-2013, ПРСР 2014-2020 и програма „Конкурентноспособност“ и др.
22 години опит в областта на счетоводство и данъчните консултации.
Работила като помощник-одитор 2 години.
Вещо лице относно изготвяне на счетоводни експертизи към Пловдивски окръжен съд.
Медиатор – търговска медиация.