Събуди живота, който заслужаваш!

Когато знаеш, как да мислиш, винаги ще бъдеш далеч пред онези, които просто знаят какво да мислят!

Ние сами можем да излезем от бедността, нещастието, неудовлетвореността, самотата, неуспехите… стига да пожелаем! Всяко едно човешко същество притежава нужната сила, за да се справи с предизвикателствата на живота, само трябва да я събуди.

Стани част от това еднодневно животопроменящо събитие!

Вземи своя билет сега!

 

Това събитие ще ти припомни, каква е твоята карта на света и

ще ти помогне да изградиш своята правилна стратегия, за да

стигнеш там, където наистина искаш.

Ако искаш да подобриш резултатите си, трябва да

предприемеш нови действия!

 

За да успееш да събудиш тази сила и да придобиеш умението да я насочваш в правилната посока, имаш нужда да знаеш, къде си, къде искаш да отидеш и, как да стигнеш до там. Имаш нужда от правилната стратегия за твоя собствен живот.

 

Твоята истинска сила е в главата ти. Човешката нужда да покриеш очакванията, може да те направи невидим за този свят. Взимай решенията в живота си от любов, а не от страх и ще пишеш история.

Истински успешните хора, в световен мащаб, осъзнават истинската си сила и я използват постоянно. Истински щастливите хора също. Те знаят, че когато събудиш своята лична сила, тогава и само тогава, можеш да бъдеш истински пълноценен за средата си и да помагаш на хората, тогава ще бъдеш щастлив и успешен.

 

25 Ноември, 09:00 ч., гр. София, Интерпред

За последните 10 години, Ясар и Пламен са реализирали десетки обучения, с хиляди участници, които избраха да им се доверят.

Стани един от тях!

 

6523

БРОЙ ХОРА, КОИТА СА НИ СЕ ДОВЕРИЛИ

111

БРОЙ ХОРА ОТ РАЗЛИЧНИ НАЦИОНАЛНОСТИ

67

БРОЙ ОБУЧЕНИЯ

ВИП ПАКЕТ

 • Билет за събитието 1бр.
 • Място на първия ред – 1бр.
 • Power сесия с Пламен и Ясар – 1 час
 • Абонамент в “Университет за личностно развитие и предприемачество за 2018г. – 1бр.
 • Работна тетрадка – 1бр.
 • Среда от над 300 победители
 • Нетуъркинг
 • Много забавление
Вземи ВИП билет Супер ранно записване (Важи до 31.10.2017)

ДВОЕН

 • Ваучер за намаление – 129 лв.
 • Билет за събитието за двама
 • Среда от над 300 победители
 • Нетуъркинг
 • Много забавление
Вземи двоен билет

ЕДИНИЧЕН

 • Ваучер за намаление – 50 лв.
 • Билет за събитието – 1бр.
 • Среда от над 300 победители
 • Нетуъркинг
 • Много забавление
Лимитиран единичен билет 49 лева

ТУК ЩЕ НАУЧИШ:

? Прости и ефективни стратегии за постигане на големите цели в живота.
? Техники как да бъдеш гъвкав, без да загубиш себе си
? Ще научиш как да преодоляваш страховете си
? Ще се научиш да увеличаваш своята продуктивност и да насочваш фокуса си.
? Ще се научиш как да повишаваш своята увереност
? Ще разбереш кои са четирите стила на комуникация и как да ги използваш, така че да се свържеш с всеки, когото поискаш
? Ще разбереш как да победиш в играта с парите и как да програмираш себе си за богатство
? Ще откриеш или преоткриеш своята страст – твоя неизчерпаем източник на енергия.
? Ще се срещнеш с още победители, с които ще си помагаме по-пътя към успеха.

 

Отзиви

Какво мислят другите за Ясар и Пламен.

АТАНАС ГЕОРГИЕВ

СТРОИТЕЛЕН ПРЕДПРИЕМАЧ, СОБСТВЕНИК И ЛИДЕР НА КОМПАНИЯ С НАД 100 СЛУЖИТЕЛИ

Обикновено, когато ми се налага да взема решение за нещо, отделям известно време за размисъл и анализ, почти никога не действам импулсивно, за разлика от жена ми. Сега знам кое е това, което ми е привлякло толкова силно вниманието и направи така, веднага да избера този формат. На първо място, бях силно впечатлен от възрастта на организатора, младо момче, което има увереността и смелостта да създаде подобно нещо и най-вече, че днешните млади са различни, те са с различно знание, креативно мислене, енергични и много, много умни. Вече прилагам наученото не само в строителния бизнес, който успешно развивам, но с наученото, помагам и на жена ми, да подобри своите продажби в сферата която работи. Благодаря на целия екип, на участниците в тренинга, с които преживяхме много силни и вълнуващи моменти и най-вече на теб Пламене, за професионализма и отдадеността ти към всеки един от нас!

МАГДАЛЕНА ГЕОРГИЕВА

EXPERIENCE COACH

Пламен видях за първи път на събитие на Асел Сидикова. Това, което ми направи впечатление в погледа му е, че това е човек, който е преживял много. Впоследствие започнахме да общуваме онлайн и аз разбрах, че той има онзи заряд, от който аз самата имам нужда, за да придвижа начинанията си на следващото ниво. До този момент работех с коуч, който беше специалист в областта на маркетинг и аз бях нареднала много в тази област. От този момент нататък имах нужда от някой, който разбира от продажби и може да ми съдейства да се позиционирам на пазара и да намеря своето уникално място там. Уговорихме се за среща и започнахме да действаме заедно. Съвместната ни работа започна да дава резултатите си мигновено. Пламен има уникалното усещане както за дългосрочната стратегия така и за всеки един детайл. Още в самото начало ми каза "Да знаеш, че с мен ще трябва много да се действа". Той е изключително ориентиран към резултатите професионалист с огромно желание по всякакъв начин да съдейства за успеха. За няколко седмици успях да се престраша да направя първия си ритрийт извън града и събитие, на което да го представя. Истината е, че по никакъв начин не съм си представяла, че на първото ми събитие ще дойдат 40 жени. Пламен ми показа как ако силно вярваш в себе си и правиш правилните крачки в това да споделиш най-доброто, на което си способен можеш да успееш. Днес започва неговото събитие Master Sell и аз му пожелавам огромен успех и нямам търпение да започнем. Знам, че това не е всичко, което Пламен може да ни покаже и очаквам следващите инициативи, които той ще направи и ще сподели с всички ни. С много благодарност за подкрепата и вдъхновението, Магдалена

ДЕСИСЛАВА ИВАНОВА

КОНСУЛТАНТ КОНСУЛТАНТ ПО ХРАНЕНЕ И ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ

Обучението- "Живот на победител" беше това което успя да събуди отново в мен желанието и да запали пламъка за активна професионална дейност. Ясар е това което търся от 2 години, в старанието си да се усъвършенствам в изграждане и работа с екип. Изключителен професионалист с невероятна енергия на когото напълно можеш да се довериш. Кратката ни съвместна работа вече дава неподозирани за мен резултати. Професионалисти като него които носят такава ценност на пазара са рядкост. Щастлива съм че го познавам и рабоим заедно. Горещо го препоръчвам на всеки който търси развитие и успех и най-вече го препоръчвчм на децата си.

ОЛГА НЕДЯЛКОВА

СЪЗДАТЕЛКА НА СИСТЕМАТА НЕЖНА РЕВОЛЮЦИЯ - OLGAN.COM

Ако ме помолите да дам една асоциация за качества като мотивация, експлодираща енергия и заразен ентусиазъм , то тя би била Ясар. Ако съществуваше само един човек на света, който би бил способен да "събуди" армия от заспали войници, това би бил Ясар. Само едното му присъствие ме кара да си вдигна енергията с две нива по-нагоре и да подхвана задачи, които са отлежавали в някой прашен шкаф. Той е интересна смесица от на пръв поглед противоположни качества, които в комбинация го правят открояващ се треньор и коуч. Може да е много сенситивен, но и рязко провокативен, може да е безкрайно емпатичен, но същевременно много аналитичен. Кара те да се замислиш върху въпроси, чиито отговори нарочно криеш от самият себе си. Кара те да прегърнеш страховете си и да ги превърнеш в свои помощници, вместо да се бориш срещу тях. Кара те да надмогнеш възможностите си и да се изкачваш стъпало след стъпало нагоре. Прави го по много приятелски и незабележим начин, защото той е приятелят, който винаги си искал да имаш.

ТЕОДОРА РАЧЕВА - ДЕВИ

ПРЕДПРИЕМАЧ И ВИЗИОНЕР, СЪЗДАТЕЛ И СОБСТВЕНИК НА, НАЙ-ГОЛЯМОТО В СОФИЯ, СТУДИО ЗА ЦЯЛОСТНА ТРАНСФОРМАЦИЯ "МАНДАЛА"

Пламен въплъщава в себе си две много ценни качества - безпогрешен бизнес нюх и една фина чувствителност, която го прави гъвкав във всяка ситуация. Неговите способности да продава са напълно естествени и той прави това с лекота. На това обучение, той ще сподели своят ненатрапчив и същевременно сигурен подход за реализиране на продажби, които са изгодни както за търговеца, така и за клиента. Ще ви помогне да влезете във връзка с онази харизматична личност във вас, която чака да бъде пробудена.

ВИОЛЕТА АСЕНОВА

ПР СПЕЦИАЛИСТ

Доверявам се на Ясар, защото той умее да задава въпросите, които те взривяват. След кратък разговор с него, няма как да не поемеш своя дял от отговорността за ситуацията, в която се намираш. А от тази позиция, вече можеш да вземеш здраво решение за себе си.

АЛЕКСАНДЪР МАВРОВ

РЪКОВОДИТЕЛ НА IT ЕКИП И ИНВЕСТИТОР

"Изключително доволен съм от формата, включения материал, практиките, игрите, гост лекторите и спорта. Усеща се, че е мислено много. Това обучение е една от най-добрите инвестиции, които съм правил!"

ГЕОРГИ ХРИСТУЛЕВ

БИЗНЕСМЕН, ПРЕДПРИЕМАЧ, СЪЗДАТЕЛ НА IGRITENAUSPEHA.COM

Ясар е от хората с който искам да общувам през целият ми живот. Внимателен и надарен оратор, работи усърдно за да подобрява уменията си и да развива таланта си всеки ден. Щастлив съм за това, че имам възможност да се уча и да работя с него. Препоръчвам професионалните му умения на всеки бизнес и човек който иска да се развива.

НИКОЛАЙ ЧАКАРОВ

Получих ценна информация, която мога да прилагам на практика. Особено много ми допадна, че знанието, което си взех мога да използвам във всички аспекти на живота си. Като преминал успешно курса, се чувствам по-уверен в процеса на продажба. Персоналният подход на Пламен Попов към участниците даде добавена стойност на цялата група. В някои от бизнесите на курсистите имаше скок в продажбите още по време на обучението. Колкото се отнася до моя, тепърва ще имплементирам съветите от Пламен, които съм уверен, ще донесат успех. Препоръчвам го на всеки, който иска да се продава по-добре както в личния си живот, така и в професионален план.“

МАРИЯ ЦВЕТКОВА

ТЪРГОВЕЦ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 7 ГОДИНИ, ПРЕДПРИЕМАЧ, ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И СЪОСНОВАТЕЛ НА „GENE KEYS BULGARIA“ И АДМИНИСТРАТИВЕН ДИРЕКТОР В ЦЕНТЪР „МАНДАЛА“

Казвам се Мария Цветкова и съм административен директор на Център за цялостна трансформация "Мандала", а преди това съм се занимавала с търговия 7 години и това е сферата, в която имам най-много опит и умения. Познавам Пламен от малко повече от година. Той е един от малкото хора, които ме впечатляват с търговските си умения. Виждала съм го как успява да постигне сделка при изключително сложни ситуации. Много пъти съм се питала как успява да бъде толкова добър в преговорите и сключването на сделки. Стигнах до тези отговори: - Той успява да види ситуацията от отсрещната страна. - Стреми се да създава дългосрочни отношения. - Искрено се забавлява в преговорите. - Влага огромна енергия и вяра в това, което прави. Пламен е уникален търговец и само тези, които се включат в обучението му, ще го разберат и ще успеят да си откраднат от неговия талант!

Колко струва?

 

Започни СЕГА, намалено от 198 само за 69лв!

Запиши се сега!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Все още не си сигурен дали това е за теб? Запиши се за "Събуди силата в теб" и ако след края на събитието смяташ, че не си получил стойност от него, ние ще ти върнем цялата сума обратно. Без въпроси, без възражения. Причината да направим това е, че вярваме напълно в нашата мисия и знаем, че стойността, която ще получиш е много, много повече от финансовата цена, която ще заплатиш.