ПОБЕДИТЕЛ 1-во НИВО

Чeтиридневно разтърсващо преживяване

Открий стъпка по стъпка пътя към личната си трансформация по доказана методика!

Това обучение е създадено от най-добрите примери и методи в обученията за личностно развитие по света. То съчетава в себе си източната философия и нейната практика за удовлетворение, радост и мир със съвремeнните открития за човешката психология и продуктивност.

Всички знаем, че богатството не се измерва само с парите и много хора се хвърлят да го преследват, забравяйки, че всъщност искат сигурност и свобода, за да могат да се насладят на приятелството, любовта и семейството. Въпросът е, дали ти харесва това съществуване?

Ако дълбоко в теб чувстваш, че можеш много повече от това, което си показал досега.

Ако искаш да развиеш своя потенциал и да направиш промяна за себе си, а и за някой друг, то това обучение ще ти даде мощни инструменти, за да го постигнеш. Ще получиш изпитани стратегии затова как да използваш максимума от своя потенциал, когато ти трябва.

Това не е поредното обучение, на което ще седиш и слушаш лекции, не, тук учиш през личното си преживяване. Това обучение няма нищо общо със сухи знания и теории, които да използваш някога. Целта не е просто да знаеш, а да можеш и да правиш.

За последните 10 години са проведени над 220 обучения в България и чужбина, през които преминаха успешно хиляди участници от над 100 националности.

111 - РАЗЛИЧНИ НАЦИОНАЛНОСТИ

221 - БРОЙ ОБУЧЕНИЯ

9800 - БРОЙ ХОРА, КОИТА СА НИ СЕ ДОВЕРИЛИ

"Победител Ниво 1" е само за този, който иска да създаде най-добрата версия на себе си.

Това е обучение чрез преживяване, което означава, че ще попадаш в различни ситуации, задачи и предизвикателства, които ще те предизвикват да даваш най-доброто, на което си способен.

За 4 дни ще видиш живота си по нов начин и от друг ъгъл. За 4 дни ще разшириш зоната си на комфорт значително. Ще ти дадем възможността да изпиташ и изживееш повече креативност, радост и удовлетворение от всичко, което правиш.

Това ЖИВОТОПРОМЕНЯЩО СЪБИТИЕ е за теб! Тук ще разкриеш истинската си сила, за която, може би, дори не подозираш, че съществува.

Какво ще получиш?

Ще научиш прости, но ефективни стратегии за постигане на големите цели в живота

Ще научиш как да преодоляваш страховете си

Ще разбереш как да увеличаваш своята мотивация

Ще научиш как да станеш господар на своите емоции

Ще се научиш как да увеличаваш своята продуктивност и фокус

Ще се срещнеш с други победители, с които ще си помагаме по-пътя към успеха

Ще имаш възможността да преминеш по "пътека" от горещи въглени

Програма

I ден 22.2 от 11:00 - 21:00*

Преодоляване на блокажите или всяко нещо, което те спира да разгърнеш потенциала си.

Ще откриваш и предизвикваме страховете си. Ясар ще представи изпитани техники, чрез които да ги преодолееш, като кулминацията е, че ще минем през огън. Това е нашата метафора за всичко, което те спира по пътя към щастието ти. Целта е да придобиеш абсолютен контрол над себе си. Ще видиш голямата картина на живота ти, за да можеш да усетиш силата, която дава този поглед. Това открива пред теб невероятна яснота и конкретика за това, какво точно искаш да постигнат и как да стигнеш там.

II ден 23.2 от 9:30 -21:00*

Изгради своята

стратегия за успех

През втория ден изследваме навиците и начина на мислене, които ни правят успешни. Ще придобиеш знание и осъзнаване, за собствената си психология. За това, кое те мотивира и как да използваш тази мотивация, за да създадеш своите навици на успеха. Защото добрият навик ни дава 53% по-голям шанс за успех.

III ден 24.2 от 9:30

Отключване на вътрешна ти сила

Breakthrough! Това е нашият "АХА" момент. В третия ден ще отключиш истинската си вътрешна сила и бариерите падат. Това е моментът, в който ще докажеш на себе си, че всичко е възможно и, че потенциалът ти е безграничен. Ще преживееш своето "дъно" и ще се научаиш, как да го използваш, като трамплин в живота си и тогава ще празнуваме живота си!

IV ден 25.2 от 10:00 -20:00*

Време е за действие

Определили сме последния ден за едно от най-важните неща в нашия триъгълник на успеха, а именно масивните действия. Нищо никога не се случва без да предприемем конкретни действия в определена посока. Затова този ден е изпълнен с практически задачи и упражнения, в които ще будеш предизвикан да се довериш както на себе си, така и на останалите и по този начин да превърнеш намеренията си в реалност. Денят завършва с много важен урок, който ни показва личната ни сила, както и силата на хората около нас.

ВАЖНО! По време на цялото обучение, използваме елемента на изненадата и за това не даваме по-подробна програма.

Водещи на обучението

Ясар Маркос

Ясар Маркос е треньор, предприемач от световно ниво и един от водещите в България в сферата на личностно развитие и върхови постижения.

Той е съосновател на „Университет за личностно развитие и предприемачество“ и „Аз събуждам България“ – национална кампания за социално предприемачество, която цели да подобри качеството на неформалното образование и да подобри стандарта на живота на хората в България.

В последните 10 години той се е докоснал до десетки хиляди хора от над 100 държави чрез неговите видео обучения или обучения на живо.

Той е лекар по образование и треньор по призвание. След като работи като лекар в Израел, решава да помага на хората по друг начин. Тогава той решава да изостави високоплатената си работа и да се отдаде на мисията си, да разпалва огъня на предприемача във всеки един от нас. А предприемач според неговата дефиниция не е само човек, който стартира бизнес, а човек, който е взел живота си в свои ръце и е избрал неговите действия да бъдат крачки към един пълноценен и щастлив живот.

Със специалното участие на Пламен Попов

Предприемач, бизнесмен, майстор в продажбите, съосновател на „Университет за личностно развитие и предприемачество“ и „Аз събуждам България“ – национална кампания за социално предприемачество, създател на системата за бизнес развитие и продажби „МasterSell“

Той не обича да говори за теоретични неща, които не е изпробвал лично и през които не е преминал. Той обича да предава реалния си опит - успешен и неуспешен, в бизнесите и житейските ситуации, които е създавал. Той вярва, че най-ценните уроци в живота и бизнеса ни преподават допуснатите от нас грешки.

Как да се включа?

Можеш да се свържеш с нас на тел. 089 448 88 05

или на е-мейл: info@yassarmarkos.com

Направи своята заявка за участие в формата отдолу:

 

Без риск - Гаранция за качество

Ако се колебаеш, но знаеш че това обучение е за теб, нека ти помогнем.
Ние даваме гаранция за стойност и качество! Ако преминеш през 4-те дена на обучението и не останеш доволен ти връщаме твоята инвестиция обратно – без въпроси.

 

Над 6000 човека, вече ни се довериха... Довери ни се и ти!

Ако ме помолите да дам една асоциация за качества като мотивация, експлодираща енергия и заразен ентусиазъм , то тя би била Ясар. Ако съществуваше само един човек на света, който би бил способен да "събуди" армия от заспали войници, това би бил Ясар. Само едното му присъствие ме кара да си вдигна енергията с две нива по-нагоре и да подхвана задачи, които са отлежавали в някой прашен шкаф. Той е интересна смесица от на пръв поглед противоположни качества, които в комбинация го правят открояващ се треньор и коуч. Може да е много сензитивен, но и рязко провокативен, може да е безкрайно емпатичен, но същевременно много аналитичен. Кара те да се замислиш върху въпроси, чиито отговори нарочно криеш от самият себе си. Кара те да прегърнеш страховете си и да ги превърнеш в свои помощници, вместо да се бориш срещу тях. Кара те да надмогнеш възможностите си и да се изкачваш стъпало след стъпало нагоре. Прави го по много приятелски и незабележим начин, защото той е приятелят, който винаги си искал да имаш.

Олга Недялкова I Психолог, терапевт, създателка на системата Нежна Революция

Доверявам се на Ясар, защото той умее да задава въпросите, които те взривяват. След кратък разговор с него, няма как да не поемеш своя дял от отговорността за ситуацията, в която се намираш. А от тази позиция, вече можеш да вземеш здраво решение за себе си.

Виолета Асенова I PR специалист

Ясар е от хората с който искам да общувам през целият ми живот. Внимателен и надарен оратор, работи усърдно за да подобрява уменията си и да развива таланта си всеки ден. Щастлив съм за това, че имам възможност да се уча и да работя с него. Препоръчвам професионалните му умения на всеки бизнес и човек който иска да се развива.

Георги Христулев I CEO на КУАДРА БИЗНЕС СЪРВИС ООД, Sales Coach

ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО ОЩЕ ДНЕС!

Можеш да се свържеш с нас на тел. 089 448 88 05

или на е-мейл: info@yassarmarkos.com

Направи своята заявка за участие в формата отдолу: