УНИВЕРСИТЕТ ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО В БЪЛГАРИЯ

Най-пълната програма за развитие на личността и бизнеса в България, заедно със събитията „Живот на победител“, „Събуди живота си“, „Големият взрив“, специализираните обучения, „Победител“ 1 и 2-ро ниво, „Кръговратът на живота“ и „MasterSell”.

МИСИЯ И ВИЗИЯ

 

УЛРП е една от водещите компании за неформално образование в България, като нейните специалисти са успешни лектори с дългогодишен опит в цяла Европа.

УЛРП е посветен на това да достави най-високото качество на неформално образование в страната и в Европа, като същевременно да предложи и най-доброто преживяване на най-добрата стойност за клиентите и студентите си.

УЛРП винаги е бил различен. Различен вид компания с различен поглед към света. Това е специално място, където имаме възможността да създадем най-ефективните и атрактивни обучения в България – обучения, които променят животи и помагат на нашето общество да създаде, както собственото си бъдеще, така и бъдещето на страната ни. Това е отговорност и чест, на които държим скъпо.

Ние вярваме, че имаме цел на Земята и тя е да създадем един по-добър свят чрез нашите обучения.. Непрестанно се стремим към подобряване и иновации Ние вярваме в ефективността Ние вярваме, че имаме нужда да държим посоката на нашето развитие в собствените си ръце, и че всеки трябва да участва съществено в процеса на създаването на един по-добър свят за поколенията. Ние вярваме във фокуса върху един единствен проект, за да го направим наистина страхотен, защото той е наистина важен за нас. Ние вярваме в екипа и партньорствата в нашата компания, които ни позволяват да иновираме и създаваме нещо за поколенията – институция, която няма да зависи от един човек и ще продължи да живее дълго след нас. И честно казано ние не се задоволяваме с посредственото. Всяко нещо, което създаваме под бранда на УЛРП, всеки лектор е връх и ни позволява да вярваме в неограничения ни потенциал за разтеж и силата да се променяме в името на качеството. Целият УЛРП-Екип знае и изповядва ценностите на компанията и споделя нейната страст и това я прави истински добра и ефективна.