Кръговратът на живота

Приключенско преживяване с елементи на обучение в планината

Красотата на дивото
Търсене на себе си
Омайващите панорами на българските планини
Предизвикателство към тялото и духа
Забавни моменти в екип на чист въздух

Ако горните думи събуждат приключенския дух в теб и вече рисуват картини във въображението ти, продължи да четеш надолу. Ще откриеш уникална комбинация от отдих в планината и личностно израстване чрез физически предизвикателства и игри на ума. И всичко това, докато се забавляваш заедно с 20 души!

Какво представлява “Кръговратът на живота”?

Нашият екип подготви за теб серия от обучения в две нива, които се провеждат в красивите български планини. По-точно това са приключенски преживявания с елементи на обучение за личностно израстване провеждащи се в планината. Ще се движим през цялото време – няма да има база, нито зала, всичко ще се случва в движение и сред природата.

Няма да получиш програма, нито ще знаеш къде отиваме, кога ще стигнем или къде ще спим. Програмата комбинира редица методи и е създадена така, че да те предизвика и да те подкрепи да учиш докато преживяваш.

Крайната цел е да си тръгнеш по освободен, по-уверен и по-подготвен да постигнеш своите лични цели за един по-щастлив и удовлетворен живот!

Какво преживяване ще получиш?

Ключовата дума е Предизвикателство. Ще преживееш себе си, както никога досега. Това е лично предизвикателството към теб, което ще те води към учене, прозрение, себе-откриване и отключване на лидерските ти умения.

  Ще предизвикаш представата за възможностите си.

  Ще си повярваш повече – по автентичен начин ще повишиш самочувствието си.

  Ще откриеш непознати свои страни – силни и слаби.

  Ще разбереш какво е да работиш в екип в планината.

  Ще изпиташ на практика представата си за лидерство и собствените си лидерски умения.

  Освен това ще научиш полезни умения за справяне в планината и оцеляване. Кое растение е ядливо, кои билки ще ти помогнат, как да се ориентираш, как да се справяш в критични ситуации.

Но нека първо изясним нещо - това е обучение, което никога не си виждал, чувал или преживявал.

За разлика от масовото разбиране, залегнало зад думата “обучение”, “Кръговратът на живота” няма да премине в седене и слушане.

Ти ще излезеш в природата, за да намериш себе си. Твоята автентична вътрешна сила, която ще отключи лидерските ти умения и способността да водиш с личен пример. Ще се върнеш в цивилизацията като истински лидер на собствения си живот, лидер който останалите ще искат да следват.

И ще го постигнеш по най-истинския начин - чрез преход в спиращата дъха атмосфера на българските планини, както и множество разнообразни екипни игри, активности и предизвикателни задачи.

Чрез действие.

Тук е моментът за още едно важно уточнение...

“Кръговратът на живота” НЕ Е за всеки.

Важно е да разбереш отсега, че това няма да бъде почивка. Няма да ти е леко.

Трябва да си в добра физическа форма и да си готов

Да ходиш по 10 часа на ден през пресечен терен
Да спиш на открито (ако се наложи)
Да се справяш с всякакви предизвикателства!

Активностите, дългите преходи в планината, през които ще преминеш - всичко това ще те предизвика да дадеш всичко от себе си.

Готов ли си?

Нека, тогава преминем към детайлите!

Кръговрата на живота се случва в две отделни нива:

Ниво I

Първо ниво

"Голямото изкачване по пътя към себе си" представлява тридневно преживяване с 2 нощувки.

Ще се проведе в Стара Планина на 29, 30 юни и 1 юли

Ниво II

Второ ниво

"Стъпка отвъд" ще бъде четиридневно преживяване с 3 нощувки, като последната ще бъде специална награда за всички участници. Задължително условие да участваш в това обучение е завършването на ниво I.

Ще се проведе в Пирин на 19, 20, 21 и 22 юли.

Кои са водещите?

Атанас Генков

Атанас Генков има повече от 10 години международен опит с дизайна и провеждането на обучителни събития за личностно развитие, лидерство, устойчивост, работа в екип, преживявания на открито и др. Той е провел повече от 200 обучителни събития в повече от 20 страни по света, сред които: Германия, Холандия, Швеция, Швейцария, Канада и Кения.

Работил е с разнообразни организации и култури и винаги е постигал висококачествено и смислено въздействие. Атанас е изключително отдаден на хората и тяхното учене, и води обученията си с много страст и внимание. Подходът му включва работа с цялостната система, взаимодействието със средата (организация, общество, природа) и е насочен към устойчива промяна и трансформация, както на професионално, така и на лично ниво.

Атанас притежава магистърска степен по Стратегическо лидерство към устойчивост от Технологичния институт Блекинге (Швеция), преминал е множество обучения за обучители по цял свят, както и курса за планински инструктори и учене чрез преживяване в дивата природа на Outward Bound®. Член е на множество международни обучителни мрежи, сред които: Art of Hosting, The Natural Step и Synergy.

Той обича да пише, да прави преходи в планината и да пътешества.

Атанас ще води ниво I и ниво II от обучението.

 

Ясар Маркос

Ясар Маркос е лекар по образование и обучител по призвание. Има над 9 годишен опит в създаването на трансформация в живота на хората, с които работи.

Провел е обучения в Холандия и Израел с над 9000 души и сега сбъдва мечтата си да работи и помага в България с разнообразни интерактивни обучения като "Победител", "Кръговратът на живота", "Надскочи себе си" и др.

Страстта му е да подобрява качеството на живота на хората, до които се докосва. Вярва, че ние, хората, имаме невероятен потенциал и това, което прави, е нищо повече от това да обучава хората как да се докоснат до този свой потенциал.

Ясар ще води, съвместно с Атанас, ниво I от обучението.

Колко струва?

Ниво I

350лв.

  Транспорт от София

  Такса за тридневното обучение

  2 бр. вечеря

  2 бр. нощувки

  Застраховки

  Транспорт обратно до София

НИВО I И НИВО II

790лв.

  Транспорт от София (и за двете обучения)

  Такса за тридневното + четиридневно обучение

  2 + 3 бр. вечеря

  2 + 3 бр. нощувки

  Застраховки

  Транспорт обратно до София (и за двете обучения)

Какво казват участниците?

Едни от най-вълнуващите, най-полезните и най-красивите дни в моя живот. Всяко препятствие си заслужаваше! Всяка крачка, всяка глътка въздух, глътка вода, хапка храна бяха толкова по-сладки. А, хората... толкова различни и толкова еднакви, че се чувствате част от едно голямо семейство! И не на последно място, Наско и Ясар, в тази си роля – The best team!

Богдана Белева

Много добре организиран преход в природата с обучение за лидерство, който разкрива връзката ни със природата, себе си и другите. Водачът Наско е изключителен лидер - много уверен и отзивчив, добре познава природата и растенията, споделя всичката информация, която знае. Помогна ми много с повишаването на чувството ми за самоувереност и откриване и отключване на скрити сили.

Николай Георгиев

Бих казал само че планината лекува по невероятен начин.

Георги Дочев

 

Случайно попаднах в това планинско преживяване и не съжалявам. Искам да повтарям и да присъствам, докато то се провежда. Очарована съм от екипа и организацията. Намерих истински приятели. Опознах себе си и природата, и ми хареса в планината. Предизвикателство! Това е думата, с която описвам всичко. 🙂 Всяка една секунда си заслужава и съм безкрайно благодарна, че бях част това преживяване. Чувствам се голяма късметлийка, че попаднах на този чудесен екип, и че се запознах с прекрасни и достойни хора. Ще повторя! Това е сигурно! 🙂

Силвия Митова

Приключение, което ще остави трайни следи в твоите спомени и безценни уроци, които ще преобразят живота, ако ти позволиш.

Денис Кан

"Кръговратът на живота" е преживяване, което всеки заслужава да си подари- изключване от реалността, презареждане на райски кътчета и само-рефлексия. Бих го определила като активна почивка с качествено надграждане при работата със себе си. Поуките от игрите прекрасно могат да се пренесат и в ежедневието. А Наско и Марто - ЧОВЕЦИ и изключителни професионалисти, с които дори и за момент не се притесних за безопасността ни по време на прехода 🙂 Благодаря ви!

Ралица Станкова

С тази програма наистина израснах! Трудно се описват преживяванията от такъв тип приключение, обаче не се забравят! Тази програма ме свърза още повече с природата; трансформира редица мои възприятия, мисли и нагласи; показа ми как различни и непознати хора могат да се сплотят и да покоряват върхове; научи ме да се доверявам без страх и да споделям чувства, емоции и преживявания. С тази програма намерих пътя към себе си и тръгнах с уверени стъпки да следвам мечтите си!!!

Златина Пачилова

Ако не знаете, а искате да знаете какво можете! Можете да им се доверите!

Лилия Миланова

България има нужда от такива млади хора, които знаят как да те накарат да повярваш в себе си и да те направят щастлив в дните, в които си с тях.

Радка Цонева

Готов ли си да поемеш на път към себе си?

Не позволявай да изпуснеш това преживяване.

[popup_anything id="1749"]