Университет за Личностно Развитие и Предприемачество

Как да инвестираме успешно?

със Стойне Василев

Любимата тема на мнозина. Каквото и да си говорим, живеем в свят, в който стойността ни в обществото, се оценява чрез парите. И чрез парите можем да достигнем до благата, независимо дали говорим за основните човешки нужди или за най-дивите мечти. В това обучение ще говорим за парите и как да ги впрегнем да работят за нас, вместо ние за тях.

Стойне Василев е човекът, който стои зад това място. Той е сертифициран коуч, професионален лектор и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК). Има повече от 12 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни и български компании като ЕY, KBC, BDO, Райфайзен Банк, Прокредит Банк и ВМФГ.

През 2014 година напуска корпоративния свят и се отдава на неговата страст – да помага на хората да повишават финансова си грамотност и така да живеят по-добре. Има зад гърба си, като организатор и основен лектор, две издания на първия в България цялостен курс по лични финанси и инвестиране „Какво не ни казва Кийосаки?”, както и десетки презентации и участия в телевизионни предавания по теми, свързани с личните финанси и предприемачеството.