Университет за Личностно Развитие и Предприемачество

E-mail Маркетинг

с Борил Богоев

Засега това е единственият онлайн или офлайн курс на българския пазар, койтообхваща всички основни аспекти на имейл маркетинга и ви дава възможност да получите следните знания и умения:

1. Базови познания по имейл маркетинг. Всички основни неща за имейл маркетинга, от които имате нужда и искате да научите, но не можете да намерите на разбираем език.

2. Как да изградите качествен имейл списък, с който да можете да реализирате максимум продажби (Модул 1).

3. Как да “ухажвате” своите абонати и да ги превърнете във ваши фенове и последователи, готови да купуват настървено продуктите и услугите ви (Модул 2).

4. Как да проектирате и подготвите своята имейл кампания така, че вашата аудитория да няма друг избор освен да каже “Да!” (Модул 3).

5. Как да провеждате успешни и печеливши имейл кампании и да максимизирате продажбите (Модул 4).

6. Кои са най-добрите, модерни и ефективни инструменти за имейл маркетинг, които могат да повишат многократно шансовете ви за успех и как да ги използваме (Модул 5).

7. Как да изградим отношенията си с клиентите така, че те да станат наши лоялни последователи, да купуват почти всичко, което им предлагаме и да ни препоръчват на своите приятели, партньори и клиенти (Модул 6).

Борил Богоев е онлайн предприемач, консултант и лектор.

Работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. През последните 16 години се занимава с уеб дизайн, афилиейт маркетинг, блогове на българския и англоезичния пазар, интернет маркетинг, консултации, “лекторстване” и писане.

Бивш маркетинг директор на Koketna.com (част от групата BFashion), в момента основната дейност на Борил са обучения и консултации в областта на бизнес моделите в интернет и монетизацията на уебсайтове.

Той е създател на онлайн курсовете, „Как да си направим професионален уебсайт“, „Email маркетинг за начинаещи“, „Въведение в електронната търговия“, „Печелившият уебсайт“, “Летящ старт в Интернет маркетинга“, “Десет навика за върхова продуктивност”, “Email Kama Sutra“, „Тайната книга на маите“, „Как да вдигнем самолета“, „Изграждане на лична марка и репутация онлайн“, „Анатомия на трафика“ и „Афилиейт печалби“.

Борил е автор на книгите «MASTER of SLIDES», «Блог маса», «77 печеливши и доказани идеи за стартиране на онлайн бизнес», съавтор в “Блогопедия” и „101 Маркетинг приказки“. Той е горд притежател на Ph.D. по бизнес модели в Интернет.

"Да, имам 16 годишен опит в дигиталния бранш, но по-важното е, че това е моята страст, правя го ежедневно и имам страшно много знания и опит в тази област. За мен е удоволствие да ги споделям и да помагам на организации, компании и отделни личности да основават и развиват своя бизнес онлайн, да достигат до повече хора и да печелят повече от това."