Университет за Личностно Развитие и Предприемачество

Как да изграждим качествена e-mail база данни?

с Борил Богоев

Кратко теоретично въведение, практически стъпки и демонстрация за това как да изградим база данни от потребители, които се интересуват от нас, желаят да получават информация от нас и са готови да купуват.

Борил Богоев е онлайн предприемач, консултант и лектор.

Работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. През последните 16 години се занимава с уеб дизайн, афилиейт маркетинг, блогове на българския и англоезичния пазар, интернет маркетинг, консултации, “лекторстване” и писане.

Бивш маркетинг директор на Koketna.com (част от групата BFashion), в момента основната дейност на Борил са обучения и консултации в областта на бизнес моделите в интернет и монетизацията на уебсайтове.

Той е създател на онлайн курсовете, „Как да си направим професионален уебсайт“, „Email маркетинг за начинаещи“, „Въведение в електронната търговия“, „Печелившият уебсайт“, “Летящ старт в Интернет маркетинга“, “Десет навика за върхова продуктивност”, “Email Kama Sutra“, „Тайната книга на маите“, „Как да вдигнем самолета“, „Изграждане на лична марка и репутация онлайн“, „Анатомия на трафика“ и „Афилиейт печалби“.

Борил е автор на книгите «MASTER of SLIDES», «Блог маса», «77 печеливши и доказани идеи за стартиране на онлайн бизнес», съавтор в “Блогопедия” и „101 Маркетинг приказки“. Той е горд притежател на Ph.D. по бизнес модели в Интернет.

"Да, имам 16 годишен опит в дигиталния бранш, но по-важното е, че това е моята страст, правя го ежедневно и имам страшно много знания и опит в тази област. За мен е удоволствие да ги споделям и да помагам на организации, компании и отделни личности да основават и развиват своя бизнес онлайн, да достигат до повече хора и да печелят повече от това."